Necunoscuta care schimbă vieți

Să ții minte asta:

În fiecare zi a vieții tale, un om necunoscut îți poate schimba viața definitiv.

Ce mă face să spun asta?

Scriu de vreo doi ani pe Facebook. Unii dintre cei care mă citesc îmi lasă comentarii, îmi cer mai multe detalii, îmi scriu pe mail sau în mesaje private. Există însă și unii oameni care doar citesc și apoi își iau timp pentru conștientizări. Cu fiecare conștientizare, câte ceva se schimbă în interiorul lor.

Dacă ai fost vreodată la un ceasornicar, ai văzut probabil că atunci când ceasornicarul deblochează o rotiță, ca prin minune, încep să se deblocheze alte câteva, sau poate chiar zeci de rotițe, iar ceasul repornește instant.

Așa se întâmplă și cu acești ”shadow readers” cum îmi place mie să le spun- adică cititori din umbră. Citesc o zi, o lună, un an până când într-o zi, rotița li se deblochează și întreaga lor viață se schimbă.

Nu o cunosc personal pe Mirela Pavel. Mi-a atras atenția doar numele ei scris pe Facebook de la coadă la cap.
Deși nu am interacționat niciodată altfel decât virtual, în 10 mai 2017 am primit de la ea acest mesaj:

”Daniela mea dragă… ești binecuvântarea pe care o trimite Dumnezeu asupra mea. Ce știu despre noi, oamenii, este că Dumnezeu ne-a lăsat pe pământ să ne ajutăm, și ne trimite soluțiile prin care fiecare OM care apare în viața noastră, a fiecăruia.

De curând mă regăsesc în articolul scris de tine pe 1 mai 2017 la orele 23,20 despre întâlnirile importante care sunt planificate de suflete înainte de… Am mari emoții în povestea întâlnirii sufletului meu.

Marile emoții ale mele au citit povestea sufistă și au început să dea bir cu fugiții. (Povestea la care face referire Mirela  o poți citi și tu aici: Și asta va trece).

Laura Daniela Floroiu, TU ești povestea mea sufistă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezența ta în viața mea.”

Episodul al doilea

 

Pe 11 Iunie 2017, Mirela mi-a trimis un nou mesaj.

Citindu-l, mi s-au  umplut ochii de lacrimi de bucurie iar sufletul meu, prea plin de recunoștință, s-a înălțat cu încă vreo doi metri.

Iată mesajul pe care Mirela mi-a permis să-l împărtășesc aici, pe site.

” Daniela, datorită bunăvoinței și generozității cu care ne împărtășești sufletul tău, am întâlnit un OM MINUNAT în viața mea și pot spune că acum este PERFECT.

Nu fac parte din cele care au experiență în relațiile cu bărbații sau relații karmice. Mă refer că acum, la 42 de ani pe care-i am, am întâlnit ceea ce nu s-a întâmplat în prima tinerețe.

Când toate fetele aveau, apoi femeile aveau…eu nu eram într-o relație sau într-o posibilă relație. Ceva de genul… nu făceam parte din turmă…

Dar de când te-am întâlnit, citit, pus în practică, te ascult, etc. viața mea este altfel.
Chiar dacă nu ne cunoaștem, doar ne știm virtual, pentru mine contează.

Am citit și alți coach-i ca tine. Nu sunt potriviți mie. Ceea ce am vrut să spun este că tu și atitudinea ta sunteți pe măsura mea.

Și vreau să spun că înainte de a-l întâlni pe Flavius, nu am făcut ceva special să atrag un bărbat în viața mea. Nu făceam absolut nimic, mi se reproșa de către ceilalți că nu depun eforturi.
Eu nu sunt de acord cu prejudecata că trebuie să faci ceva anume…nu trebuie să faci nimic.

Pur și simplu trăiești, înveți, te dezvolți, evoluezi, împărtășești, autoeduci și DĂRUIEȘTI.

Mulțumesc, Daniela!

*Dăruiește și tu mai departe povestea Mirelei. Poate că undeva, cândva, un prieten care te citește din umbră îți va scrie și ție: Mulțumesc. Acum totul e PERFECT”

2 Comments

  • Gina Dragomir Posted iunie 13, 2017 11:09 pm

    O poveste superba care schimba vieti si care de fiecare data am gasit solutia datorita dvs care imi faceti viata frumoasa, sunteti minunata ,Va multumesc ca ati aparut in viata mea .

    • Daniela Posted iunie 14, 2017 11:44 am

      Îți mulțumesc și eu Gina că mă urmărești și că împărtășești și prietenilor tăi postările mele.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.