Totul e o iluzie

Totul este energie pe care noi o controlăm cu puterea gândurilor noastre

Laureații Premiului Nobel pentru fizică au demonstrat, fără dubiu, că lumea fizică este un mare ocean de energie care se materializează și dematerializează din nou și din nou, secundă de secundă. Nimic nu este solid în lumea fizicii cuantice.

Ei au demonstrat că gândurile sunt responsabile pentru menținerea acestui câmp energetic aflat mereu în schimbare în forma obiectelor pe care le cunoaștem.

Deci, de ce vedem o persoană în loc să vedem flash-uri de lanțuri(clustere) energetice?

Gândește-te la un film. Un film este o înlănțuire de aproximativ 24 de cadre pe secundă. Fiecare cadru este separat de celălalt printr-un spațiu mic. Datorită vitezei cu care se schimbă aceste cadre, ochii noștri sunt păcăliți și mintea noastră interpretează ca și cum am vedea un film continuu.

Gândește-te la televizor. Tubul catodic este un tub simplu, cu o grămadă de electroni ce lovesc ecranul într-un anumit fel, creând o iluzie pe care mintea o interpretează ca formă și mișcare.

Cam așa se întâmplă cu toate lucrurile.

Avem cinci simțuri fizice (văzul, auzul, simțul tactil, mirosul și gustul). Fiecare dintre aceste simțuri are o anumită gamă de frecvență (de exemplu, un câine aude o gamă diferită de sunete față de oameni, șerpii văd un spectru diferit de lumină față de noi și așa mai departe). Cu alte cuvinte, simțurile noastre percep energia dintr-un anumit punct fix și astfel ele ne creează imagini și ne formează percepția despre lume.

 

Dar această percepție nu este nicidecum nici exactă, nici completă Aceasta este doar o INTERPRETARE.

Toate interpretările noastre se bazează exclusiv pe „harta interioară” a realității noastre, și nu pe adevărul real. „Harta” noastră este rezultatul experienței colective a propriilor noastre vieți.

Gândurile noastre sunt asociate cu această energie invizibilă și ele determină ce formă va avea realitatea noastră. Gândurile noastre pot schimba literalmente „particulă cu particulă” universul, construind viața noastră 3D.

Uită-te in jurul tău.

Tot ceea ce vezi în lumea ta fizică a început ca o idee care a continuat să crească până când s-a materializat printr-o serie de pași într-un obiect fizic.
Te transformi în gândurile tale cele mai frecvente.

Viața ta a devenit ceea ce ți-ai imaginat și ceea ce ai crezut.

Lumea este literalmente oglinda ta și îți permite să experimentezi tot ceea ce crezi că este adevărul în acest plan 3D … până când îl schimbi.

Fizica cuantică ne spune că lumea nu este o constantă, așa cum pare să fie. Este, de fapt, o mișcare continuă pe care gândurile noastre individuale și colective continuă să o construiască, să o distrugă și să o reconstruiască. Este un perpetuum mobile.

Ceea ce credem că este adevărat este de fapt o iluzie, aproape magică.

Din fericire, am început să devoalăm iluzia și, mai ales, învățăm cum să o schimbăm.

Iată o explicație simplă.

 

Care sunt componentele corpului uman?

Corpul uman este alcătuit din nouă sisteme, incluzând sistemul circulator, digestiv, endocrin, muscular, nervos, reproductiv, respirator, osos și sistemul urinar.

1. Din ce sunt formate aceste sisteme?
Din țesuturi și organe.

2. Din ce sunt făcute țesuturile și organele?
Din celule.

3. Din ce sunt formate celulele?
Din molecule.

4. Din ce sunt formate moleculele?
Din atomi.

5. Din ce sunt formați atomii?
Din particule subatomice.

6. Din ce sunt formate particulele subatomice?
Din energie!

Suntem doar o formă de energie în cea mai frumoasă și inteligentă configurație. O energie care se schimbă continuu în interior și care este controlată de puternica noastră minte.

Tot ceea ce există în microcosmos, există și în macrocosmos pentru că totul este energie.

Bruce Lipton: ”Inima ta este monitorul vibrațiilor. Inima ta îți va da cel mai precis răspuns  din lume, mult mai precis decât îți poate da rațiunea.”

Ești o ființă umană mare și puternică.

Dacă te-ai putea vedea sub un microscop electronic foarte puternic și ai face tot felul de experimente cu el, ai vedea că ești alcătuit din clustere (lanțuri) de energie în continuă schimbare, în formă de electroni, neutroni, fotoni și alte particule sub-atomice.

Exact la fel este totul în jurul tău. Fizica cuantică ne demonstrează că simplul act al observării unui obiect este ceea ce face ca obiectul să fie acolo.

Obiectul nu există independent de observatorul său! Deci, în timpul observării, atenția ta se concentrează pe ceva și intenția ta creează literalmente acel lucru.
Iar asta este dovedit științific.

Lumea ta este compusă din suflet, minte și trup.

Fiecare dintre acestea trei are o funcție care este unică. Ceea ce poți vedea cu ochii tăi și experimenta cu corpul tău este lumea fizică, pe care o numim CORP. Corpul este un efect creat de o cauză. Această cauză se numește GÂND.

Corpul(organismul) nu poate produce gânduri.

El poate doar avea experiențe și se poate experimenta pe sine … iar asta este o abilitate unică. Pe de altă parte, gândul nu poate experimenta … el poate face, creea și interpreta. Gândul are nevoie de o lume relativă (lumea fizică, Corpul) pentru a experimenta.

Sufletul este totul, este cel care alimentează gândurile și trupul.

Corpul nu are puterea de a crea, deși dă iluzia că o face. Această iluzie este motivul din spatele multor frustrări. Corpul este un pur si simplu un efect și nu are nici o putere de a face sau de a crea.
Cheia este să folosim aceste informații pentru a vedea Universul într-un mod diferit față de cel în care îl vedem acum, astfel încât să putem manifesta ceea ce ne dorim cu adevărat.

Dacă ți-a plăcut acest articol, ți-ar plăcea și povestea asta: https://daniela-floroiu.ro/tag/dumnezeu/

Sursa:
https://consciousreminder.com/2017/01/11/everything-energy-control-power-thoughts-1/?fbclid=IwAR3FZrv1eeGqwtw5gMV2bdKCu94P-OGxZ3gFkePXNW_mRHg9qDD43-7z6kA

Foto credit: Louis Dyer

https://www.facebook.com/louis.dyer1

2 Comments

  • Cristian Posted ianuarie 15, 2020 2:39 pm

    Mi-a placut acest articol.

    • Daniela Posted ianuarie 15, 2020 2:49 pm

      Mă bucur să știu asta. Mulțumesc!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.