Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SPA pentru suflet-INTRODUCERE-eveniment gratuit

7 feb. , 2023-7:00 pm - 8:30 pm

Gratuit

Adeseori trăim în mințile noastre, prizonierii  unor credințe ce nu ne aparțin, și pentru că nu ne dăm seama că tot noi avem și cheia închisorii, rămânem blocați acolo, luni, ani sau o viață întreagă.

În cartea ”Cele patru legăminte”, Don Miguel de Ruiz spunea:

 

Noi nu vedem adevărul pentru că suntem orbi.

 

Ceea ce ne orbește sunt acele false credințe pe care le avem în mintea noastră. Simțim nevoia să știm că noi avem dreptate, iar toți ceilalți greșesc.

 

Credem în convingerile noastre, dar tocmai ele ne pregătesc pentru suferință. Este ca și cum am trăi în mijlocul unei ceți atât de dense încât nu ne lasă să vedem dincolo de vârful nasului. Trăim într-o ceață care nici măcar nu este reală.

 

Ceața este un vis, visul nostru personal, care include tot ceea ce credem, toate concepțiile pe care le avem despre ceea ce suntem cu adevărat. Toate compromisurile făcute cu ceilalți, cu noi înșine și chiar cu Dumnezeu.

 

Mintea noastră nu este altceva decât o ceață, […]un  vis în care mii de oameni vorbesc în același timp, dar nici unul nu-l înțelege pe celălalt. Indienii numesc aceste gânduri: MAYA, ceea ce înseamnă ILUZIE. Este credința personalității că: “Eu sunt”.

 

Tot ceea ce credem despre noi și despre lume, toate concepțiile și programările pe care le avem în minte, ne împiedică să vedem cine suntem cu adevărat; ne împiedică să vedem că suntem liberi.

 

Așa se explică de ce oamenii se împotrivesc vieții.

 

De nimic nu se tem mai mult oamenii decât de a fi vii.

 

Moartea nu este cea mai mare frică a noastră; cea mai mare frică pe care o avem este să ne asumăm riscul de a trăi, riscul de a fi vii și de a exprima ceea ce suntem cu adevărat.

 

A fi noi înșine este cea mai mare frică a noastră, a oamenilor.”

Cât adevăr așternut în aceste cuvinte…

Și câtă mirare ar fi să-ți dai seama că te poți lepăda de tot ce nu-ți aparține și că te poți arăta lumii exact așa cum ești, fără teama de a fi judecat(ă), comparat(ă), criticat(ă).

Cu câtă bucurie ți-ai putea trăi viața dacă ai înțelege (nu cu mintea), ci la nivel visceral că ești ceea ce ești, că ești un om extraordinar exact așa cum ești, că nu trebuie să îndeplinești așteptările nimănui și că poți în sfârșit să strălucești și să te bucuri de viața ta.

E greu asta?

Unii ar zice că da.

Eu zic că e mult mai greu să fii ceea ce nu ești, să-ți pui mască peste mască până când…nu mai știi cine ești.

Acest eveniment este pentru tine dacă:

  • Vrei să schimbi ceva în viața ta
  • Vrei să renunți la teama de a te exprima și de a te manifesta în toată splendoarea ta
  • Vrei să-ți trăiești viața cu bucurie, oricare ar fi circumstanțele din viața ta.

Participarea este gratuită dar beneficiile tale vor putea fi cuantificate chiar la final (și vei vedea asta).

Dacă-ți dorești să afli un răspuns la o anumită întrebare, te invit să completezi formularul de mai jos:
https://rb.gy/hrrpd7

Dacă nu-ți dorești neapărat un răspuns la ceva anume, dar vrei să participi la eveniment, te aștept în data de 7 februarie la ora 19.00, aici: https://join.skype.com/Ihde4MDwIZxu

Details

Date:
7 feb. , 2023
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
Gratuit
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://join.skype.com/Ihde4MDwIZxu

Venue

Skype Online
View Venue Website